Dame vertelt over haar gebruikservaringen met de Rollz Motion rollator

Rollz Moments #1

Rollz staat voor…

 

Er weer zonder moeite samen op uit kunnen gaan. Wie zijn de Rollz Motion gebruikers en wat is hun ervaring?

Heel actieve Rollz-gebruikers zijn de heer en mevrouw Stuiver. Twee jaar geleden schaften zij de Rollz Motion aan bij een thuiszorgwinkel in hun woonplaats, een paarse. Deze viel direct bij hen in de smaak.

“Alles verandert, alles wordt moderner. Waarom niet een rollator?” vindt de heer Stuiver. Zijn vrouw vindt ook de positieve reacties op straat erg leuk: “Iedereen is belangstellend: oh, wat heeft u een mooie rollator, of: wat heeft u een mooie rolstoel!”

Mobiliteit geeft vrijheid
In het filmpje Rollz Moments #1 hieronder vertellen zij over hun herwonnen vrijheid. Mevrouw Stuiver: “Toen ik net ziek was moest ik rusten, rusten, rusten. Nu kan ik bewegen, bewegen, bewegen. Dat vind ik heerlijk! Ik wil nu alleen maar leuke dingen doen in mijn leven. Ik zorg goed voor mezelf.” Haar man vult aan: “we pakken de Rollz Motion en we kunnen er weer op uit, naar  Scheveningen, de dierentuin of shoppen. Het geeft ons vrijheid, we zijn weer mobiel geworden.”

 

Hier komt u meer te weten over de Rollz Motion.

Wilt u lezen over de ervaringen van een andere Rollz Motion-gebruiker? Lees hier het verhaal van de Nieuw-Zeelandse Irene.