Rollz rollator
accessoires

 

Deze Rollz rollator accessoires helpen u volop te genieten van wat het leven biedt, want daar gaat het om bij Rollz. U haalt zo nog meer uit uw Rollz rollator.

 

Voor de Rollz Motion kunt u kiezen uit de volgende accessoires: 3-in-1 rolstoelpakkethouders (afgebeeld), een dienblad, bekerhouder, rugsteun, shopper, reishoes, paraplu, gordel en voetsteunen in een andere maat.

 

Ook voor de Rollz Flex zijn accessoires ontwikkeld: een dienblad, stokhouder, paraplu en tashouder.

Direct bij Rollz kopen
Rollz Motion Stokhouder rollator

Rollz rollator accessoires

 

Deze Rollz rollator accessoires helpen u volop te genieten van wat het leven biedt, want daar gaat het om bij Rollz. U haalt zo nog meer uit uw Rollz rollator.

 

Voor de Rollz Motion kunt u kiezen uit de volgende accessoires→: de 3-in-1 rolstoelpakkethouders, een bekerhouder, rugsteun, shopper, reishoes en voetsteunen in een andere maat.

 

Ook voor de Rollz Flex zijn accessoires→ ontwikkeld: een dienblad, stokhouder en set tashouders.

Rollz Motion extra’s

 

Rollz rollator accessoires

3-in-1 rolstoelpakkethouders

 

Het rolstoelpakket hangt normaal gesproken achter de rollator. Met dit accessoire kan het rolstoelgedeelte boven de zitting hangen. Zo heeft u net iets meer inloopdiepte en bewegingsvrijheid inéén. Wilt u de rollator weer ombouwen tot rolstoel? Dan heeft u het rolstoelpakket bij de hand.

 

Een stok- en tashouder is ge√Įntegreerd. U kunt dus ook uw wandelstok en een extra tasje meenemen aan het frame van de Rollz Motion.

Bestel op Rollz.shop
Paraplu op de Rollz Motion

Rollz Motion paraplu

 

Blijf droog wanneer het regent. Of loop in de schaduw bij felle zon.

Bestel op Rollz.shop

Rollz Motion reishoes

 

Tijdens vliegreizen is het noodzakelijk om uw Rollz Motion te beschermen tegen beschadigingen onderweg. Dit geldt ook voor reizen met de bus of met de trein, of andere reisvormen, waarbij de rollator in een ruim wordt vervoerd.

 

De reishoes verpakt zowel de Rollz Motion als het rolstoelpakket tot één compact pakket. De reishoes is zo stevig dat u uw rollator met een gerust hart in het vliegtuig kunt meenemen. Zelfs verpakt in de reishoes kunt u hem nog een stukje voortrijden.

Bestel op Rollz.shop
Dienblad voor de Rollz Motion

Rollz Motion dienblad – uitverkocht

 

Dit handige dienblad van geolied bamboe past precies op de Rollz Motion.

Bestel op Rollz.shop

Rollz Motion voetsteunen in verschillende hoogtes

 

Om prettig te zitten in de Rollz Motion rolstoel is de juiste voetsteun van belang. Deze is beschikbaar in drie maten, want niet iedereen heeft even lange benen. Kies de maat voetsteun die u past voor nog meer zitcomfort. De small versie is 5 cm korter, de large versie 5 cm langer dan de standaard voetsteun.

Bestel op Rollz.shop
Rollz Motion Rugsteun

Rollz Motion rugsteun

 

Gaat u er alleen op uit en zonder het rolstoelpakket? Met deze rugsteun kunt u onderweg uitrusten op uw rollator, terwijl u leunt tegen de zachte rugsteun.

Bestel op Rollz.shop
Rollz Motion Shopper

Rollz Motion shopper

 

Deze stijlvolle en functionele tas kan op het frame van de Rollz Motion rollator worden geklikt. Een dagje winkelen? Dankzij de shopper hoeft u geen tas te dragen. Tussendoor haalt u deze er makkelijk af.

Bestel op Rollz.shop

Rollz Motion luchtbanden

 

Met luchtbanden heeft u extra demping op hobbelige bospaden of over kinderkopjes. Dit vermindert trillingen in de handvatten en in de zitting, zodat u de Rollz Motion met meer comfort als rollator en rolstoel gebruikt.

De luchtbanden zijn op ons kantoor in Diemen op uw Rollz Motion te plaatsen. De luchtbanden zijn enkel te bevestigen op de Rollz Motion.

Bestel op Rollz.shop
Rollz Motion Bekerhouder

Rollz Motion bekerhouder

 

De bekerhouder bevestigt u aan het frame, om zo een blikje drinken of een flesje water overal mee naar toe te nemen.

Bestel op Rollz.shop

Rollz Motion gordel

 

Met de gordel om kan degene in de rolstoel niet meer naar voren schieten of onderuit glijden tijdens gebruik als duwrolstoel. Dankzij de gordel blijft de gebruiker in de rolstoel zitten, ook als de duwer onverhoopt plotseling tegen een obstakel botst. Dat is zekerder en voelt een stuk veiliger.

Deze gordel is speciaal ontwikkeld voor de Rollz Motion. Hij is eenvoudig met klittenband te bevestigen aan de achterzijde van de rugleuning die deel uitmaakt van het rolstoelpakket.

Bestel op Rollz.shop

Rollz Flex extra’s

 

Rollz rollator accessoires

Rollz Flex Tray, dienblad voor rollator

Rollz Flex dienblad – uitverkocht

 

Een kopje koffie vanaf het aanrecht naar uw woonkamer brengen, of met een boekje naar het balkon, of chatten via uw tablet met de kleinkinderen: dat kan allemaal met dit stijlvolle dienblad van geolied bamboe. Het dienblad rust op de zitting en de tas, waardoor het stabiel ligt.

Bestel op Rollz.shop
Rollator Rollz Flex accessories, caneholder

Rollz Flex stokhouder

 

De stokhouder klikt over de duwbeugel van de Rollz Flex en blijft daar zitten. Het bijbehorende onderdeel bevestigt u aan uw wandelstok. Hiermee klikt u de stok vast in de stokhouder. Heeft u uw stok ergens nodig? Dan neemt u deze gemakkelijk uit de stokhouder. Vrijwel elke wandelstok past in de stokhouder.

Bestel op Rollz.shop
Rollator Rollz Flex accessories, set of 2 shoppinghooks

Rollz Flex tashaken

 

Als u een dag echt goed gaat shoppen, kunt u aan deze tashaken nog twee extra tasjes meenemen. Aan beide zijden van de Rollz Flex kan een licht tasje met een inhoud van maximaal 2,5 kg hangen. Of u hangt een extra tas van maximaal 5 kg overdwars aan beide haken. Zo kan echt alles in een keer mee. Dat is handig boodschappen doen! (Er zitten 2 haken in één verpakking.)

Bestel op Rollz.shop
Paraplu op de Rollz Flex

Rollz Flex paraplu

 

Wanneer het regent, is de paraplu aan het frame te bevestigen zodat u droog loopt. Is ook te gebruiken als parasol.

Bestel op Rollz.shop
×