Rollz rollator accessoires

Volop genieten van wat het leven te bieden heeft. Daar gaat het om bij Rollz. En met deze rollator accessoires haalt u nog meer uit uw Rollz.

 

Voor de Rollz Motion kunt u kiezen uit de volgende accessoires→: een 3-in-1 rolstoelpakkethouders, stokhouder, bekerhouder, rugsteun, shopper, reishoes en voetsteunen in een andere maat.

 

Ook voor de Rollz Flex zijn accessoires→ ontwikkeld: de stokhouder en de tashouder.

Rollz Motion

 

Rollz rollator accessoires

Rollz rollator accessoire, 3 in 1 rolstoelpakkethouder voor de Rollz Motion rollator

3-in-1 rolstoelpakkethouders

 

Het rolstoelpakket hangt normaal gesproken achter de rollator. Met deze accessoire kan het rolstoelgedeelte boven de zitting hangen. Zo heeft u net iets meer inloopdiepte en bewegingsvrijheid. En wilt u de rollator ombouwen tot rolstoel? Dan heeft u het rolstoelpakket bij de hand. Een stok- en tashouder is geïntegreerd. U kunt dus ook uw wandelstok en een extra tasje meenemen aan het frame van de Rollz Motion.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, stevige reishoes voor de Rollz Motion rollator

Rollz Motion reishoes

 

Tijdens vliegreizen is het noodzakelijk om uw Rollz Motion te beschermen tegen beschadigingen onderweg. De reishoes verpakt zowel de Rollz Motion als het rolstoelpakket tot één compact pakket. De reishoes is zo stevig dat u uw rollator met een gerust hart in het vliegtuig kunt meenemen. Zelfs verpakt in de reishoes kunt u hem nog een stukje voortrijden.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, shopper tas voor de Rollz Motion rollator

Rollz Motion shopper

 

Deze stijlvolle en functionele tas kan op het frame van de Rollz Motion rollator worden geklikt. Een dagje winkelen? Dankzij de shopper hoeft u geen tas te dragen. Tussendoor haalt u deze er makkelijk af.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, stokhouder voor de Rollz Motion rollator

Rollz Motion stokhouder

 

Maakt u naast uw rollator ook gebruik van een wandelstok? Dan kunt u deze eenvoudig meenemen met de Rollz Motion stokhouder. Door het slimme ontwerp past vrijwel elke stok in de stokhouder aan de rollator. Met één beweging haalt u uw wandelstok er onderweg af of hangt u hem weer terug.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, losse rugsteun voor de Rollz Motion rollator

Rollz Motion rugsteun

 

Gaat u er alleen op uit en zonder het rolstoelpakket? Met deze rugsteun kunt u onderweg uitrusten op uw rollator, terwijl u leunt tegen de zachte rugsteun.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, bekerhouder voor de Rollz Motion rollator

Rollz Motion bekerhouder

 

De bekerhouder bevestigt u aan het frame. Zo kan een flesje water of blikje drinken overal mee naar toe.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, small en large voetsteunen voor de Rollz Motion rollator

Rollz Motion voetsteunen in verschillende hoogtes

 

Om prettig te zitten in de Rollz Motion rolstoel is de juiste voetsteun van belang. Deze is beschikbaar in drie maten, want niet iedereen heeft even lange benen. Kies de maat voetsteun die u past voor nog meer zitcomfort. De small versie is 5 cm korter, de large versie 5 cm langer dan de standaard voetsteun.

Bestel op Rollz.shop

Rollz Flex

 

Rollz rollator accessoires

Rollz rollator accessoire, stokhouder voor de Rollz Flex rollator

Rollz Flex stokhouder

 

De stokhouder klikt over de duwbeugel van de Rollz Flex en blijft daar zitten. Het bijbehorende onderdeel bevestigt u aan uw wandelstok. Hiermee klikt u de stok vast in de stokhouder. Heeft u uw stok ergens nodig? Dan neemt u deze gemakkelijk uit de stokhouder. Vrijwel elke wandelstok past in de stokhouder.

Bestel op Rollz.shop
Rollz rollator accessoire, tashaak voor de Rollz Flex rollator

Rollz Flex tashaken

 

Als u een dag echt goed gaat shoppen, kunt u aan deze tashaken nog twee extra tasjes meenemen. Aan beide zijden van de Rollz Flex kan een licht tasje met een inhoud van maximaal 2,5 kg hangen. Of u hangt een extra tas van maximaal 5 kg overdwars aan beide haken. Zo kan echt alles in een keer mee. Dat is handig boodschappen doen! (Er zitten 2 haken in één verpakking.)

Bestel op Rollz.shop