Opvouwbare rolstoel

Een opvouwbare rolstoel stelt u in staat om te gaan en staan waar u wilt. Maak daarom kennis met de Rollz Motion: een bijzondere rolstoel. De Motion is eenvoudig om te toveren tot een rollator en is gemakkelijk op te vouwen. Zijn dubbelfunctie stelt u in staat om comfortabel te lopen met de rollator en even uit te rusten in de rolstoel. Vervolgens vouwt u de rolstoel in twee bewegingen op en neemt u deze eenvoudig mee in de bus of trein.

 

Ontdek hoe een opvouwbare rolstoel van Rollz uw leven verrijkt.

•••

Scroll en ontdek meer

Rollz Motion:
de ideale reisgenoot

Een opvouwbare rolstoel is de uitkomst voor minder mobiele mensen die nog graag genieten van een dagje uit. De Rollz Motion biedt u drie grote voordelen:

 

  1. De rolstoel is tegelijkertijd een rollator
  2. In twee stappen opvouwbaar
  3. Verrijdbaar in uitgevouwen én ingevouwen stand

 

Struin door de stad met de rollator, rust even uit op de rolstoel en rijd de opvouwbare rolstoel gemakkelijk de trein of bus in. De Rollz Motion geeft u meer bewegingsvrijheid en laat u weer volop genieten van het leven.

In 2 stappen uw
rolstoel opvouwen

De Rollz Motion heeft een uniek en innovatief design. Door goed te luisteren naar onze klanten, hebben we een rolstoel ontworpen die in twee simpele stappen op te vouwen is.

 

Stap 1: Druk op de rode knop onder de zitting, deze komt hierdoor los. Trek de zitting vervolgens een stukje naar boven.

Stap 2: Duw tegen de zijkanten van de rolstoel totdat deze volledig opgevouwen is.

 

De wielen van de rolstoel blijven in dezelfde positie staan. De opvouwbare rolstoel is daarom in beide standen gemakkelijk te verplaatsen.

Wilt u meer weten over de functionaliteiten van onze opvouwbare rolstoel? Download dan de gebruikshandleiding van de Rollz Motion.

•••

Download de handleiding

Maak uw rolstoel compleet met accessoires

Onze lichtgewicht opvouwbare rolstoel is standaard uitgerust met ergonomische handgrepen, veilige trommelremmen, met schuim gevulde sterwielen, een drempelhulp en wendbare voorwielen.

 

De Rollz Motion is echter uit te breiden met een aantal accessoires:

  • Rollz Motion Bekerhouder
  • Rollz Motion Shopper
  • Rollz Motion Stokhouder
  • Rollz Motion Travel Cover
Ontdek de accessoires

Internationaal erkende opvouwbare rolstoel

Sinds 2010 is het ons doel om minder mobiele mensen weer van het leven te laten genieten. De Rollz Motion is daarin geslaagd, getuige de internationale awards die we voor onze opvouwbare rollator hebben ontvangen.

 

De Rollz Motion is onderscheiden met:

  • Red Dot Design Award 2012
  • iF Design Award 2012
Ontdek de Rollz Motion
Reddot design award, TÜV keurmerk, IF product design award

Onze opvouwbare en lichte rollators

Onze prijswinnende Rollz Motion is opvouwbaar, licht van gewicht en bovendien te gebruiken als rollator én rolstoel. Deze multifunctionele rolstoel biedt u meer bewegingsvrijheid en stelt u in staat om er weer zelfstandig op uit te trekken. De Rollz Motion laat u weer van het leven genieten.