Opvouwbare rolstoel

Een opvouwbare rolstoel stelt u in staat om te gaan en staan waar u wilt. Maak daarom kennis met de Rollz Motion: een bijzondere rolstoel. De Motion is eenvoudig om te toveren tot een rollator en is gemakkelijk op te vouwen. Zijn dubbelfunctie stelt u in staat om comfortabel te lopen met de rollator en even uit te rusten in de rolstoel. Vervolgens vouwt u de rolstoel in drie bewegingen op en neemt u deze eenvoudig mee in de auto.

 

Ontdek hoe een opvouwbare rolstoel van Rollz uw leven verrijkt.

Scroll en ontdek meer
Opvouwbare rolstoel Rollz Motion Island Blue

Rollz Motion:
de ideale reisgenoot

Een opvouwbare rolstoel is de uitkomst voor minder mobiele mensen die nog graag genieten van een dagje uit. De Rollz Motion biedt u drie grote voordelen:

 

  1. De rolstoel is tegelijkertijd een rollator
  2. In drie stappen opvouwbaar
  3. Verrijdbaar in uitgevouwen én ingevouwen stand

 

Struin door de stad met de rollator, rust even uit op de rolstoel en neem hem makkelijk mee in de auto. De Rollz Motion geeft u meer bewegingsvrijheid en laat u weer volop genieten van het leven.

In 3 stappen uw
rolstoel opvouwen

De Rollz Motion heeft een uniek en innovatief design. Door goed te luisteren naar onze klanten, hebben we een rolstoel ontworpen die in drie simpele stappen op te vouwen is.

 

Stap 1: Klap de rugzitting van de rolstoel naar beneden, maak de vergrendeling los en haal het rolstoelpakket eraf.

Stap 2: Druk op de rode knop onder de zitting, deze komt hierdoor los. Trek de zitting vervolgens een stukje naar boven.

Stap 3: Duw tegen de zijkanten van de rolstoel totdat deze volledig opgevouwen is.

 

De wielen van de rolstoel blijven in dezelfde positie staan. De opvouwbare rolstoel is daarom in beide standen gemakkelijk te verplaatsen.

Wilt u meer weten over de functionaliteiten van onze opvouwbare rolstoel? Download dan de gebruikshandleiding van de Rollz Motion.

•••

Download de handleiding

Maak uw rolstoel compleet met accessoires

Onze lichtgewicht opvouwbare rolstoel is standaard uitgerust met ergonomische handgrepen, veilige trommelremmen, met schuim gevulde sterwielen, een drempelhulp en wendbare voorwielen.

 

De Rollz Motion is uit te breiden met een aantal accessoires:

  • Rollz Motion Bekerhouder
  • Rollz Motion Shopper
  • Rollz Motion Stokhouder
  • Rollz Motion Travel Cover
Ontdek de accessoires
Rollz Motion opgeklapt met rolstoelpakket er los naast

Los rolstoelpakket

 

Wanneer gebruik ik het rolstoelpakket?
> U kunt het rolstoelpakket thuis al in de Rollz Motion hangen, in het frame. Dan heeft u het altijd bij u. Wilt u uw rollator omzetten in rolstoel, dan klapt u het uit.

 

Hoe neem ik de Rollz Motion mee in de auto?
> Wilt u uw rollator en rolstoel ineen meenemen in de auto, dan koppelt u eerst het rolstoelpakket los. Dat gaat in een enkele beweging. U klapt de Rollz Motion in, en legt deze in de achterbak van uw auto. Het rolstoelpakket past daarbij.

 

Als ik de Rollz Motion als een rollator gebruik, waar laat ik dan het rolstoelpakket?
> Wanneer u het rolstoelpakket niet gebruikt, bevindt dit zich ingeklapt achter de rollator. Als het nodig is, vouwt de rugleuning gemakkelijk uit om de rollator in een rolstoel te veranderen. En wilt u weer zelf verder lopen, dan klapt u het rolstoelpakket weg, naar beneden. Dan is het weer een rollator.

Internationaal erkende opvouwbare rolstoel

Sinds 2010 is het ons doel om minder mobiele mensen weer van het leven te laten genieten. De Rollz Motion is daarin geslaagd, getuige de internationale awards die we voor onze opvouwbare rollator hebben ontvangen.

 

De Rollz Motion is onderscheiden met:

  • Red Dot Design Award 2012
  • iF Design Award 2012
Ontdek de Rollz Motion
Reddot design award, TÜV keurmerk, IF product design award

Onze opvouwbare en lichte rolstoelen

Onze prijswinnende Rollz Motion is opvouwbaar, licht van gewicht en bovendien te gebruiken als rollator én rolstoel.

 

Deze multifunctionele rolstoel biedt u meer bewegingsvrijheid en stelt u in staat om er weer zelfstandig op uit te trekken. De Rollz Motion laat u weer van het leven genieten.

 

 

 

Lichtgewicht rollator →

Opvouwbare rollator →

Lichtgewicht rolstoel →