Opvouwbare rollator

 

Zowel de Rollz Motion als de Rollz Flex is een opvouwbare rollator die u gemakkelijk meeneemt in het openbaar vervoer of het vliegtuig. Met een simpele beweging klapt u de rollator in, waardoor het een compact pakket wordt. De rollator is zo ontworpen dat ook mensen met weinig kracht in hun handen de rollator gemakkelijk op kunnen vouwen.

 

Om uw opvouwbare rollator te beschermen tijdens de reis, kunt u de rollator voorzien van de Rollz Motion Travel Cover. Zo is uw inklapbare rollator te allen tijde beschermd. Neem uw mooie design rollator met u mee en geniet overal van uw vrijheid.

Scroll en ontdek meer
Rollz Flex Bright Purple, classic brake opgevouwen links

Wendbare rollator

 

De Rollz Flex rollator met extra grote tas stelt u in staat om zelfstandig boodschappen te doen. Omdat de rollator opvouwbaar is, kunt u zelfs met de bus gaan. Of u zet hem achter in de auto. In drie korte, simpele stappen vouwt u de rollator op:

 

  1. Klik de duwbeugel naar binnen
  2. Trek de zitting omhoog
  3. Duw de zijkanten naar elkaar toe

 

De Rollz Flex is speciaal ontworpen voor mensen die wat minder kracht in hun armen en handen hebben. Het in- en uitvouwen van de rollator gaat dan ook moeiteloos.

Download de handleiding

Rollz Motion:

gemakkelijk opvouwen

 

De Rollz Motion heeft een uniek design dat u in staat stelt om de rollator gemakkelijk op te vouwen. Dankzij de speciale constructie kunt u de rollator met een simpele beweging inklappen. In opgevouwen staat blijven de vier wielen in positie, waardoor de rollator nog te verrijden is. De opvouwbare rollator is daarmee ideaal voor wanneer u deze wilt meenemen in de bus of de trein. De rollator stelt u in staat om te gaan en staan waar u wilt.

Rollz Motion & Rollz Motion Small

Een prijswinnende
inklapbare rollator

 

Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben we voor de opvouwbare rollator Motion twee toonaangevende, internationale prijzen in ontvangst mogen nemen.

De compacte en inklapbare rollator is door zijn innovativiteit en stijl geprezen met:

 

  • Red Dot Design Award 2012
  • iF Design Award 2012
Bekroonde design rollator met Reddot design award, TÜV keurmerk, IF product design award

Opvouwbaar en
licht in gewicht

 

 

Het bijzondere X-vormige kruisscharnier stelt u in staat om de Rollz Motion rollator eenvoudig in te klappen. Zijn lichte gewicht maakt het ook zeer gemakkelijk om de rollator op te tillen en te verplaatsen indien dit nodig is, want zelfs wanneer de rollator is opgevouwen, maken alle wielen contact met de grond. Hierdoor rijdt u de Rollz Motion gemakkelijk door het gangpad van bijvoorbeeld de bus of trein, of manoevreert u hem behendig tussen tafels en stoelen door.

Ook de Rollz Flex is een rollator met grote tas die u eenvoudig opvouwt en meeneemt in het openbaar vervoer, in uw auto of zelfs tijdens een cruise. Zijn compacte afmetingen maken het zeer eenvoudig om de rollator op te bergen.

 

 

Lichtgewicht rollator →
Opvouwbare rollator →
Lichtgewicht rolstoel →

Koop uw rollator online
Rollz Motion Island Blue rolstoel transparante achtergrond
×