Opvouwbare rollator

Zowel de Rollz Motion als de Rollz Flex is een opvouwbare rollator die u gemakkelijk meeneemt in het openbaar vervoer of het vliegtuig. Met een simpele beweging klapt u de rollator in, waardoor het een compact pakket wordt. De rollator is zo ontworpen dat ook mensen met weinig kracht in hun handen de rollator gemakkelijk op kunnen vouwen.

 

Om uw opvouwbare rollator te beschermen tijdens de reis, kunt u de rollator voorzien van de Rollz Motion Travel Cover. Zo is uw inklapbare rollator te allen tijde beschermd. Neem uw mooie design rollator met u mee en geniet overal van uw vrijheid.

Scroll en ontdek meer

Opvouwbare rollator
met grote boodschappentas

De Rollz Flex rollator met extra grote tas stelt u in staat om zelfstandig boodschappen te doen. Omdat de rollator opvouwbaar is, kunt u zelfs met de bus gaan. Of u zet hem achter in de auto. In drie korte, simpele stappen vouwt u de rollator op:

 

  1. Klik de duwbeugel naar binnen
  2. Trek de zitting omhoog
  3. Duw de zijkanten naar elkaar toe

 

De Rollz Flex is speciaal ontworpen voor mensen die wat minder kracht in hun armen en handen hebben. Het in- en uitvouwen van de rollator gaat dan ook moeiteloos.

Download de handleiding

Rollz Motion:
gemakkelijk opvouwen

De Rollz Motion heeft een uniek design dat u in staat stelt om de rollator gemakkelijk op te vouwen. Dankzij de speciale constructie kunt u de rollator met een simpele beweging inklappen. In opgevouwen staat blijven de vier wielen in positie, waardoor de rollator nog te verrijden is. De opvouwbare rollator is daarmee ideaal voor wanneer u deze wilt meenemen in de bus of de trein. De rollator stelt u in staat om te gaan en staan waar u wilt.

Download de handleiding

Een prijswinnende
inklapbare rollator

Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben we voor de opvouwbare rollator Motion twee toonaangevende, internationale prijzen in ontvangst mogen nemen.

De compacte en inklapbare rollator is door zijn innovativiteit en stijl geprezen met:

 

  • Red Dot Design Award 2012
  • iF Design Award 2012
Bekroonde design rollator met Reddot design award, TÜV keurmerk, IF product design award

Opvouwbaar en lichtgewicht

Het bijzondere X-vormige frame stelt u in staat om de Rollz Motion rollator eenvoudig in te klappen. Zijn lichte gewicht maakt het ook zeer gemakkelijk om de rollator op te tillen en te verplaatsen. Als de rollator is opgevouwen, blijven de wielen de grond aanraken; u rijdt de rollator daardoor gemakkelijk door het gangpad van bijvoorbeeld de bus of trein.

 

Ook de Rollz Flex rollator met extra grote tas is eenvoudig op te vouwen en mee te nemen in het openbaar vervoer. Zijn compacte afmetingen maken het zeer eenvoudig om de rollator op te bergen.