Lichtgewicht rollator

Gemakkelijk in gebruik door het lage gewicht

 

Een sterke, stabiele en comfortabele lichtgewicht rollator: maak kennis met de Rollz Motion en de Rollz Flex. De rollators zijn licht van gewicht, maar zijn toch uitgerust met diverse functionaliteiten die u uw mobiele vrijheid weer teruggeven: innovatieve trommelremmen, schuimgevulde banden, wendbare voorwielen en een comfortabele zitting om op uit te rusten.
Onze Rollz Motion rollator is in een handomdraai te transformeren tot een rolstoel; een uitkomst als u bijvoorbeeld een dagje weg bent met uw familie. De Rollz Flex is onze shopper rollator. Met zijn grote tas is het de ideale lichtgewicht rollator om comfortabel uw boodschappen mee te doen.

 

•••

Scroll en ontdek meer

Lichtgewicht en toch sterk

De Rollz Motion is met zijn 10,6 kilogram een lichtgewicht rollator die u eenvoudig omtovert in een rolstoel. Klik het Rollz Rolstoelpakket eraan vast, en maak waar en wanneer u maar wilt een rolstoel van uw rollator.

 

Het lage gewicht van de Rollz Motion stelt u in staat om deze gemakkelijk op te tillen, ook als u wat minder kracht heeft in uw handen en armen. De lichtgewicht rollator is bovendien inklapbaar en daarmee zeer eenvoudig te vervoeren in de auto of in het openbaar vervoer.

Meer over de Rollz Motion

Een shopper rollator van maar 6,9 kg

Een lichtgewicht rollator met een grote tas voor boodschappen

 

De Rollz Flex is een lichtgewicht rollator met grote wielen die speciaal ontworpen is om comfortabel en veilig boodschappen te doen. Zet de duwbeugel in de gewenste stand en ervaar het gemak waarmee u de rollator voortbeweegt. Bent u moe geworden? Rust dan even uit op de comfortabele zitting.

 

De grote tas biedt bovendien voldoende ruimte voor de boodschappen of uw aanwinsten van een middagje shoppen. Zijn lage gewicht zorgt, in combinatie met de wendbare voorwielen en veilige trommelremmen, voor een veilig en betrouwbaar winkelmaatje.

Meer over de Rollz Flex

Lichtgewicht en in te klappen

Rollz rollators bieden u unieke eigenschappen. Het lichte gewicht maakt ze zeer eenvoudig voort te duwen, de voorwielen zorgen voor een korte draaicirkel, de trommelremmen maken ze betrouwbaar en het vernuftige design stelt u in staat om de lichtgewicht rollator zeer eenvoudig te transformeren tot rolstoel. Bovendien is de rollator zeer gemakkelijk op te vouwen.

 

Dames rusten even uit op hun lichtgewicht rollator en praten bij voor het Eye in Amsterdam

Veelgestelde vragen
over onze rollators

Hoe sterk is jullie lichtgewicht rollator?
> Onze rollators kunnen een gewicht dragen van 125 kg.

 

Voor welke lichaamslengtes zijn de rollators geschikt?
> Zowel de Rollz Motion als de Rollz Flex is ontworpen voor mensen met een lengte tussen 1,60 meter en 1,90 meter.

 

Hoe verbetert een Rollz rollator mijn houding?
> Onze rollators zijn zo ontworpen dat ze uw lichaam zoveel mogelijk ontlasten. Doordat de rollators op uw lengte aangepast kunnen worden, kunt u weer vrij bewegen en behoudt u de ideale houding.

 

Geven jullie garantie op de rollators?
> U krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de andere onderdelen. Onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage vallen niet onder de garantieregeling.

Alle veelgestelde vragen