Lichtgewicht rollator

 

Gemakkelijk in gebruik
door het lage gewicht

 

Sterke, stabiele en comfortabele lichtgewicht rollators: maak kennis met de Rollz Flex en de Rollz Motion. De rollators zijn licht van gewicht, maar zijn toch uitgerust met diverse functionaliteiten die u uw mobiele vrijheid weer teruggeven: innovatieve trommelremmen, schuimgevulde banden, wendbare voorwielen en een comfortabele zitting om op uit te rusten.

De Rollz Flex is onze shopper rollator. Met zijn grote tas is het de ideale lichtgewicht rollator om comfortabel uw boodschappen mee te doen.

Onze Rollz Motion rollator is in een handomdraai te transformeren tot een rolstoel; een uitkomst als u bijvoorbeeld een dagje weg bent met uw familie.

Scroll en ontdek meer
Rollz Motion Island Blue Rollz Flex Bright Purple Classic Brake small

Je kunt ‘m eenvoudig opklappen en zo naar de auto of huis rollen

Een design rollator
van maar 7,4 kg

 

Een lichtgewicht design rollator

 

De Rollz Flex is een lichtgewicht rollator met grote wielen, en is speciaal ontworpen om comfortabel en veilig te lopen, zelfs met een goed beladen tas. Zet de duwbeugel in de gewenste stand en ervaar het gemak waarmee u de rollator voortbeweegt. Bent u moe geworden? Rust dan even uit op de stijlvolle zitting.

 

De grote tas biedt bovendien voldoende ruimte voor de boodschappen, of uw jas, een flesje water of de knuffels van de kleinkinderen. Zijn lage gewicht zorgt, in combinatie met de wendbare voorwielen en veilige trommelremmen, voor een veilig en betrouwbaar wandelmaatje.

Meer over de Rollz Flex
Rollz Flex Bright Purple, Classic Brake links

Lichtgewicht

 

en toch sterk

 

De Rollz Motion is met zijn 10,7 kilogram een lichtgewicht rollator die u eenvoudig omtovert in een rolstoel. Klik het Rollz Rolstoelpakket eraan vast, en maak waar en wanneer u maar wilt een rolstoel van uw rollator.

 

Het lage gewicht van de Rollz Motion stelt u in staat om deze gemakkelijk op te tillen, ook als u wat minder kracht heeft in uw handen en armen. De lichtgewicht rollator is bovendien inklapbaar en daarmee zeer eenvoudig te vervoeren in de auto of in het openbaar vervoer.

Meer over de Rollz Motion
Rollz Motion & Rollz Motion Small

Lichtgewicht

 

en in te klappen

 

 

Rollz rollators bieden u unieke eigenschappen. Het lichte gewicht maakt ze zeer eenvoudig voort te duwen. De korte afstand tussen  de voorwielen en de achterwielen zorgt voor een korte draaicirkel. De trommelremmen maken ze betrouwbaar. En het vernuftige design stelt u in staat om de lichtgewicht rollator Rollz Motion zeer eenvoudig te transformeren tot rolstoel. Beide rollatoren zijn overigens gemakkelijk op te vouwen.

 

 

Lichtgewicht rolstoel →
Opvouwbare rollator →
Opvouwbare rolstoel→

Rollz Motion & Rollz Flex opgevouwen transparante achtergrond copy
Rollz Motion & Rollz Flex met beeldmerk

Veelgestelde vragen
over onze rollators

 

Hoe sterk zijn jullie lichtgewicht rollators?
> Onze rollators kunnen een gewicht dragen van 125 kg.

 

Voor welke lichaamslengtes zijn de rollators geschikt?
> Zowel de Rollz Motion als de Rollz Flex is ontworpen voor mensen met een lengte tussen 1,60 meter en 1,90 meter. De Rollz Motion Small daarentegen is geschikt voor mensen met een lengte tussen de 1,50 meter en 1,85 meter, de Rollz Flex Small is geschikt voor mensen tussen de 1,40 meter en 1,60 meter.

Hoe verbetert een Rollz rollator mijn houding?
> Uw ondersteuning is de basis van een Rollz rollatorontwerp. De rollator houdt u dicht bij uzelf en u loopt vlakbij de achterwielen, gesteund door het frame.  Zo loopt u goed en rechtop, de rollator beweegt soepel met u mee. De hoogte is op uw lengte aangepast, waardoor u vrij kunt bewegen en de ideale houding behoudt.

 

Geven jullie garantie op de rollators?
> U krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de andere onderdelen. Onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage vallen niet onder de garantieregeling.

Alle veelgestelde vragen
×