Black Friday actie

Rollz Motion Performance

Met € 200,- korting

Alleen op vrijdag 29 november 2019

Met de Rollz Motion Performance heeft u een comfortabele rollator en rolstoel in één in handen. Door de luchtbanden rijdt u eenvoudig over bospaden, kinderkopjes en hobbelige ondergronden. Wilt u, tijdens een herfstige wandeling, gaan zitten en worden voortgeduwd? Dan is de rollator eenvoudig tot rolstoel te maken, zo kunt u uw weg vervolgen.

 

Wilt u meer weten over de Rollz Motion Performance? We vertellen u graag over deze all terrain rollator en rolstoel in één. Lees het door op deze link te klikken.

Rollz korting

in onze winkel en webshop

 

Voor de Rollz Black Friday actie kunt u terecht bij de volgende winkel:

Rollz Motion Performance rollator and wheelchair with air tires

Rollz International BV
Treubweg 51 bg
1112 BA Diemen

Of bestel in onze webshop:
www.rollz.shop

Rolz Motion Performance in het bos
Rollz Motion Performance rollator, wheelchair, folded

Hoe werkt de Black Friday-actie?

 

Enkel op vrijdag 29 november 2019 kunt u de Rollz Motion Performance aanschaffen met € 200,- korting. In plaats van € 949,- betaalt u op deze dag € 749,- voor deze all terrain versie van de rollator en rolstoel in één.

 

Maak gebruik van deze actie door op vrijdag 29 november ons hoofdkantoor in Diemen (geopend tussen 9:00-17:00) te bezoeken.
Op ons terrein kunt u gratis parkeren.

U betaalt gepast of met pin.

 

 

Liever online bestellen? Op onze webshop www.rollz.shop kunt u ook gebruikmaken van deze Black Friday-actie.

 

Dit doet u door bij de productpagina van de Rollz Motion Performance op ‘BESTELLEN’ te klikken. U krijgt dan een overzicht van uw winkelwagen te zien. Wanneer u de actiecode BLACKFRIDAY toevoegt, gaat er €200 van het totaalbedrag af.

Wegens drukte is het mogelijk dat uw pakketje later geleverd wordt. Wij geven uw bestelling uiterlijk maandag mee aan de bezorgdienst, waarna zij het vermoedelijk de volgende dag bij u bezorgen.

Via onze webshop betaalt u met internetbankieren.

Voorwaarden actie

 

De Rollz Black Friday actie is alleen geldig in de hier genoemde winkel en webshop bij aankoop van een Rollz Motion Performance op vrijdag 29 november 2019. De actie kan níet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingsacties en geldt enkel voor de Rollz Motion Performance.

Op een reeds bestelde Rollz Motion Performance zonder kortingscode op onze shop kunnen wij geen korting meer toepassen.

Na 29 november 2019 is er geen aanspraak te maken op de korting.

Enkel consumenten kunnen gebruikmaken van deze kortingsactie op de Rollz Motion Performance.

Service

 

Bij aanschaf van een Rollz rollator krijgt u vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op de overige onderdelen. Voor de voorwaarden raden wij u aan de handleiding van het product goed door te lezen.

Vind ons hier:

×